طريقة عمل اللانشون العادي بالفراخ او اللحم في البيت بالصور, طريقة عمل اللانشون 2015 العادي بالفراخ او اللحم في البيت بالصور, طريقة عمل اللانشون فى البيت بالصور, عمل اللانشون باللحمة , طريقة عمل اللنشون باللحم او الفراخ
طريقة عمل اللانشون 2015 العادي بالفراخ او اللحم في البيت بالصور
المقادير
3 بيضات 3 فصوص ثوم وسط 3 فصوص حبهان مطحون ناعم 3 مثلثات جبنة طعمه او اي نوع تفضليه 3 ملاعق كبيره دقيق 1/4 ملعقه فلفل 1/4 ملعقه ملح 2 مرقه دجاج ماجى 1/2 كوب زيت دوار الشمس او زيت الذره صدر فرخه مخلى غير مستوى حلقات زيتون (حسب الرغبه)
طريقة عمل اللانشون 2015 العادي بالفراخ او اللحم في البيت بالصور
الطريقه
يتم وضح جميع المقادير السابقه فى الخلاط
ويضرب جيداً كما بالصورة
الفراخ بعد ما اتفرمت وعليها الزيت
وبعدين نقوم باضافة البيض
باقى المكونات (يفضل فرمها اولاً قبل ما نحطها فى الكيتشن)
يصب المقدار قالب التوست بعد ما تدهني بزيت ورشة دقيق ويسوى فى حمام مائى فى الفرن على درجة حرارة 220 لمدة 50 دقيقه وبعد ان يبرد يوضع فى الثلاجة ساعة ثم يقطع